• nybnd
  • SENPU Brand Hot Cai PPR Pipa pikeun Home Paké

    SENPU Brand Hot Cai PPR Pipa pikeun Home Paké

    Produk utamana dipaké pikeun transportasi cai panas tur tiis, (suhu operasi jangka panjang teu leuwih luhur ti 70 °C, suhu bangbarung gagalna nepi ka 95 °C), pemanasan sarta AC sistem parabot keur wangunan sipil, Samentara éta, éta. bisa dipaké dina konstruksi industri, cai murni, ubar, kimia, tatanén jeung tempat séjén dimana média cair diangkut.

  • Pemanasan Lantai PE-RT sareng Pipa Hot Spring

    Pemanasan Lantai PE-RT sareng Pipa Hot Spring

    SENPU brand panas-tahan pipa poliétilén dijieunna tina bahan résin kualitas luhur, nu mangrupakeun tipe anyar pipe plastik ramah lingkungan nu bisa dipaké pikeun ngangkut cai panas.Digabungkeun sareng kaunggulan baja sareng plastik tradisional, éta gaduh kateguhan anu saé, résistansi retakan setrés, résistansi suhu rendah, résistansi dampak, résistansi hidrolik jangka panjang, résistansi ngabdi panas, sareng tiasa dianggo dina widang pipa diaméterna ageung.

  • HDPE Cable Conduit pikeun Pipa Komposit Telekomunikasi

    HDPE Cable Conduit pikeun Pipa Komposit Telekomunikasi

    1. stabilitas fisik jeung kimia alus, sarta lalawanan korosi alus teuing;

    2. Cai mibanda lalawanan suhu lemah alus teuing jeung kinerja dampak alus;

    3. kinerja bending Strong, kalenturan alus, sarta lalawanan alus ka pakampungan rupa bumi;

    4. Ieu bisa disambungkeun ku ngalembereh panas, sarta sistem ngabogaan kinerja sealing unggulan;

    5. Ieu bisa coiled pikeun minuhan sarat pangsaeutikna mendi pikeun peletakan jarak jauh;

  • Telekomunikasi Sub Pipe PE Pipe

    Telekomunikasi Sub Pipe PE Pipe

    Sub-pipe komunikasi PE didamel tina poliétilén dénsitas luhur (HDPE), beuratna hampang, témbok jero sareng luar lemes, gampang diselapkeun kana kabel pipa, fleksibel, pungkal, kakuatan tensile anu saé, ciri-ciri ieu nangtukeun sub-pipe PE. dina kabel optik, serat optik jeung leungeun baju malapah séjén boga aplikasi alus.

  • Pipa Koléksi Cai Tahan Asam sareng Alkali

    Pipa Koléksi Cai Tahan Asam sareng Alkali

    Pipa kempelan asam-alkali-tahan dumasar kana pipa drainase tradisional, sarta résistansi asam tina pipa corrugated témbok ganda ningkat ngaliwatan perbaikan rumus;teras ngaliwatan prinsip desain mékanis akalna, susunan husus husus, struktur kompléks tapi merenah ngagunakeun dirancang.The corrugated pipe alat grooving kalawan efisiensi kerja tinggi, tanpa mangaruhan rigidity of pipe nu, nyampurnakeun grooving sakabéh (6m / sapotong) ganda-témbok corrugated pipe trough, kukituna Nyiapkeun hiji tipe anyar rigidity tinggi jeung tahan asam filter tube.

  • PPR Panas Tracing Anti Freeze Komposit Pipa

    PPR Panas Tracing Anti Freeze Komposit Pipa

    PP-R panas tracing bahan keur anti ngagibleg pipe diwangun ku poliétilén pipe pelindung luar, polyurethane lapisan insulasi busa jeung pipa kerja plastik (PPR atanapi pe-RT).Pangaruh insulasi 4-9 kali langkung luhur tibatan pipa anu sanés.Leuwih ti éta, alatan laju pori katutup tina busa polyurethane nyaeta saluhur 92%, laju nyerep cai na pisan low.Low konduktivitas termal sarta nyerep cai low, gandeng ku lapisan insulasi jeung luar kinerja waterproof of pipe poliétilén, greatly ngurangan sakabéh. leungitna panas tina pipa, leungitna panas jaringan panas nyaéta 2%, tebih kirang ti sarat baku tina 10%.Sajaba ti éta, PP-R panas tracing tube bahan keur anti ngagibleg dina tube insulasi PPR dina dasar ditambahkeun panas tracing fungsi, pikeun mastikeun yén cairan teu freeze.

  • PPR ganda témbok antibakteri komposit pipe

    PPR ganda témbok antibakteri komposit pipe

    A. Nontoxic, Opat-jarum séng oksida

    B. Opat-jarum séng oksida

    C. Transmittance jauh leuwih handap 0,2%

    D. Teguh Awét pikeun 50 taun

  • Pipa PPR Cai Tiis pikeun Sistem Cai Nginum Imah

    Pipa PPR Cai Tiis pikeun Sistem Cai Nginum Imah

    SENPU brand pipa PP-R dihasilkeun kalayan bahan baku husus PPR kualitas luhur, nu minuhan atawa ngaleuwihan GB / T18742.2 sarat baku sarta mibanda sipat fisik sarta mékanis alus teuing.Ieu kulawu jeung longitudinal biru atawa oranyeu-beureum co-extruded stripes.standar rujukan: GB / T18742.2

  • Pipa PPR SENPU Pikeun Cai Panas Dina Pamakéan Imah

    Pipa PPR SENPU Pikeun Cai Panas Dina Pamakéan Imah

    Pipa PPR Kaunggulan 1) Pipa PPR henteu beracun 2) Pipa PPR tahan korosi 3) Kakuatan dampak anu luhur sareng kalenturan 4) Pipa PPR konduktivitas termal rendah 5) Tahan ka rupa-rupa bahan kimia 6) Tahan ka korosi dibandingkeun sareng logam. produk 7) Hirupna panjang pisan sareng umur jasa dijamin langkung ti 50 taun 8) Geter damped sareng sora diserep nyababkeun réduksi bising 9) Bisa dihubungkeun sareng bahan sanés anu dianggo dina pamasangan anu tos aya 10) Kamampuhan pikeun perfo...
  • Pipa PPR Rumah Tangga pikeun Pasokan Cai Cool

    Pipa PPR Rumah Tangga pikeun Pasokan Cai Cool

    Ngaran Brand: SENPU atanapi OEM

    Bahan: PPR

    Spésifikasi: 20 * 2.0-110 * 18.3mm

    Panjangna: 100-200m / gulungan

    Ketebalan: 1.9-32.1mm

    Standar: CE, ISO

    Service Processing: Moulding, motong

    Warna: Héjo bodas atanapi ngaropéa

    tekanan gawé: 1.25mpa-2.5mpa

    Logo: ngaropéa Ditarima

    Bungkusan: Kantong Plastik

  • PP Thermal insulasi komposit pipe

    PP Thermal insulasi komposit pipe

    Prefabricated langsung dikubur insulasi pipa plastik komposit diwangun ku poliétilén pipa malapah luar, polyurethane lapisan insulasi busa jeung pipa kerja palastik (PPR atanapi pe-RT) .Lapisan insulasi ngeusi celah antara pipa jero jeung luar raket, nyieun pipa kerja, pipa pelindung luar sarta lapisan insulasi ngabentuk sakabeh teguh, nu éféktif bisa ngasingkeun infiltrasi hawa jeung cai, sarta bisa maénkeun peran hade waterproof sarta panas pipa preservation.The dijieunna tina bahan ieu boga kaunggulan leungitna panas kirang, compressive kuat. lalawanan, kinerja waterproof na anticorrosive alus, sarta hirup layanan panjang.